Meisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Het meisje dat vanmorgen zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Sloeweg-Noord is in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie vanavond weten.

Vanmorgen omstreeks 07.45 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Sloeweg-Noord nabij Ritthem. Twee personenauto’s botsten frontaal op elkaar. Eén van de inzittenden, een jongetje van drie jaar, overleed ter plekke. Zijn zusje, een vijfjarig meisje, werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed vanmiddag aan haar verwondingen. De moeder van de twee kinderen, een 30-jarige vrouw, raakte eveneens gewond. Ook de bestuurder van de andere personenwagen, een 35-jarige Middelburger, raakte gewond.

- Advertentie -

De auto van de vrouw met de twee kinderen kwam door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft en raakte daarbij frontaal een andere auto.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden via 0900–8844.

Zie ook:
Kind omgekomen bij ongeval Sloeweg-Noord (N254) (12 december 2017)
Personenauto ongeval Ritthem kwam op verkeerde weghelft (12 december 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelInvalide man (69) van tas beroofd in Vlissingen
Volgend artikelArrestatie na vondst mortierbommen Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.