Brandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag stond de vrijwillige brandweer van Vlissingen stand-by bij de helikopterlanding op het trainingscentrum aan de Buitenhaven in Vlissingen.

De Cougar helikopter van de Koninklijke Luchtmacht bracht dit jaar Fedde le Grand naar Vlissingen. Hij is voor onder andere het bevrijdingsfestival Zeeland ambassadeur van de vrijheid.

- Advertentie -

Omstreeks 14.15 uur kwam Le Grand aan in Vlissingen met de Cougar helikopter van Defensie. De brandweer stond volgens de procedure stand-by ingeval van nood.

Vervolgens werden Fedde le Grand en zijn crew met een bus naar het festivalterrein gebracht waar hij een show zou gaan geven. Om iets na 16.00 uur steeg de helikopter weer op, het volgende optreden wat Le Grand moest gaan gegeven was namelijk in Zwolle.

Bevrijdingsfestival

Het bevrijdingsfestival, met verschillende podia in heel het centrum van Vlissingen, is tot nu toe rustig verlopen. Tot zover bekend hebben er zich geen bijzondere incidenten plaatsgevonden. Wel zijn er enkele aanhoudingen verricht.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (27) snel aangehouden na inbraak in parfumerie
Volgend artikelBevrijdingsfestival tot nu toe rustig, politie houdt man aan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.