Blijf op de hoogte

112Vlissingen-Souburg.nl bied u een hoop mogelijkheden om het laatste nieuws op afstand in de gaten te houden. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Nieuwsbrief
Iedere dinsdag en vrijdag om 12.00 uur zal er een geautomatiseerde nieuwsbrief worden verzonden met alle nieuwsitems van die week. Bij belangrijke calamiteiten versturen wij een zogeheten ‘breaking nieuwsbrief’. U kunt zich hier aanmelden. De nieuwsbriefservice is geheel gratis en op ieder gewenst moment kunt u zich ook weer afmelden zodat u niets meer ontvangt.

Facebook-pagina
Wij hebben sinds 3 maart 2013 een Facebook-pagina. Deze Facebook-pagina is door 4477 mensen geliked. Op deze Facebook-pagina plaatsen wij berichten die ook op deze website verschijnen.

RSS-Feed
Wij bieden ook de RSS-Feed functie, RSS-Feeds zijn feeds die op een bepaalde pagina verschijnen en die u direct doorverwijzen naar een bericht. U kunt zich hierop abonneren. Ga naar: https://www.112vlissingen-souburg.nl/feed

Twitter
112Vlissingen-Souburg.nl beschik over een officieel Twitter-account. Op dit Twitter-account plaatsen wij niet alleen berichten die ook op deze website verschijnen, maar ook houden wij u op de hoogte van lopende calamiteiten. Vaak plaatsen wij ook tweet met betrekking tot politiehelikopters en andere omstandigheden in de regio Vlissingen/Souburg. Volg net als ruim 620 anderen mensen ons Twitter-account en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.