Blijf op de hoogte

112 Vlissingen & Souburg bied u een hoop mogelijkheden om het laatste nieuws op afstand in de gaten te houden. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Facebook-pagina
Wij hebben sinds 3 maart 2013 een Facebook-pagina. Deze Facebook-pagina is door 4477 mensen geliked. Op deze Facebook-pagina plaatsen wij berichten die ook op deze website verschijnen.

RSS-Feed
Wij bieden ook de RSS-Feed functie, RSS-Feeds zijn feeds die op een bepaalde pagina verschijnen en die u direct doorverwijzen naar een bericht. U kunt zich hierop abonneren. Ga naar: 112vlissingen-souburg.nl/feed

Nieuwsbrief
U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbriefservice. Iedere dinsdag en vrijdag ontvangt u een nieuwsoverzicht van de afgelopen week, een reguliere editie dus. Ook kunt u zich aanmelden voor de zogeheten ‘breaking nieuws’ edities. Deze worden verstuurd als er zich een belangrijke calamiteit voordoet. Dit kan een grote brand zijn, een dodelijk ongeval of een misdrijf. Schrijf je hier gratis in!

Twitter
112 Vlissingen & Souburg beschik over een officieel Twitter-account. Op dit Twitter-account plaatsen wij niet alleen berichten die ook op deze website verschijnen, maar ook houden wij u op de hoogte van lopende calamiteiten. Vaak plaatsen wij ook tweet met betrekking tot politiehelikopters en andere omstandigheden in de regio Vlissingen/Souburg. Volg net als ruim 620 anderen mensen ons Twitter-account en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.