Blijf op de hoogte

112Vlissingen-Souburg.nl bied u een hoop mogelijkheden om het laatste nieuws op afstand in de gaten te houden. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Instagram

Op onze Instagram-pagina plaatsen wij af en toe belangrijke nieuwsfoto’s. Ook verschijnen er regelmatig interessante story’s. Volg ons (112vlissingen_soubur) net als bijna 800 andere mensen en blijft altijd up-to-date van wat er speelt in Vlissingen e.o.

Facebook-pagina

Wij hebben sinds 3 maart 2013 een Facebook-pagina. Deze Facebook-pagina is door duizenden mensen geliked. Op deze Facebook-pagina plaatsen wij al onze nieuwsartikelen en nieuwtjes rondom het thema hulpverlening en veiligheid in de gemeente Vlissingen en omgeving.

Twitter

112Vlissingen-Souburg.nl beschik over een officieel Twitter-account. Op dit Twitter-account plaatsen wij niet alleen nieuwsartikelen, maar ook houden wij u op de hoogte van lopende calamiteiten. Vaak plaatsen wij ook tweets met betrekking tot politiehelikopters en andere omstandigheden in de regio Vlissingen/Souburg e.o. Volg net als honderden andere mensen ons Twitter-account @112V_S en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.