Blijf op de hoogte

112Vlissingen-Souburg.nl bied u een hoop mogelijkheden om het laatste nieuws op afstand in de gaten te houden. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Facebook-pagina
Wij hebben sinds 3 maart 2013 een Facebook-pagina. Deze Facebook-pagina is door 4477 mensen geliked. Op deze Facebook-pagina plaatsen wij berichten die ook op deze website verschijnen.

RSS-Feed
Wij bieden ook de RSS-Feed functie, RSS-Feeds zijn feeds die op een bepaalde pagina verschijnen en die u direct doorverwijzen naar een bericht. U kunt zich hierop abonneren. Ga naar: 112vlissingen-souburg.nl/feed

Twitter
112Vlissingen-Souburg.nl beschik over een officieel Twitter-account. Op dit Twitter-account plaatsen wij niet alleen berichten die ook op deze website verschijnen, maar ook houden wij u op de hoogte van lopende calamiteiten. Vaak plaatsen wij ook tweet met betrekking tot politiehelikopters en andere omstandigheden in de regio Vlissingen/Souburg. Volg net als ruim 620 anderen mensen ons Twitter-account en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.