Nieuwsbrief

112Vlissingen-Souburg.nl beschikt over een eigen nieuwsbriefservice. Wij versturen twee soorten nieuwsbrieven. De reguliere nieuwsbrief en de breaking nieuwsbrief. De reguliere versie zal iedere dinsdag en vrijdag om 12.00 uur worden verzonden (mits er nieuwe artikelen zijn gepubliceerd in de tussentijd). De breaking nieuwsbrief zal op willekeurige momenten worden verstuurd wanneer er zich een belangrijke calamiteit voordoet. Denk hierbij aan incidenten die veel invloed hebben op de maatschappij zoals grote branden, steek- en schietincidenten etc.

Om lid te worden van onze nieuwsbriefservice dient u hieronder uw gegeven in te vullen. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestigingsmail met een link. Wanneer u op deze link drukt, is uw inschrijving copleet.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Geen probleem! U kunt zich op ieder gewenst moment weer afmelden. Onder aan de verstuurde nieuwsbrief staat een link met ‘afmelden’. Als u hierop drukt dan zult u de nieuwsbrieven niet meer ontvangen.