Nieuwstips?

Heeft u nieuwstips voor onze redactie? Dan kunt u die altijd sturen naar: redactie(at)112vlissingen-souburg.nl. Ook kunt u nieuwstips en eventueel beeldmateriaal versturen naar onze social media kanalen bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram maar ook via WhatsApp! App ons: 0118-236013.

Uploaden

Via Wetranfser.com kunt u gratis tot wel 2 GB aan bestanden versturen. Voer bij ontvanger het e-mailadres van de redactie in. Vermeld goed en duidelijk waar uw bestanden betrekking op hebben. Hoe meer informatie, hoe beter.

Let op dat u alleen het beeldmateriaal verstuurd waar u ook de volledige rechten over heeft. Foto’s en/of video’s die iemand anders heeft gemaakt zullen wij dan ook niet gebruiken voor op onze website(s).

Met het insturen van beeldmateriaal gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van GM Groep. Daarnaast geeft u GM Groep toestemming om de toegezonden beelden zonder tegenprestatie (bijvoorbeeld een som geld) te gebruiken in haar (digitale) uitgaven (waaronder 112Vlissingen-Souburg.nl).