Over ons

112 Vlissingen & Souburg is een organisatie die voor en door vrijwilligers is opgericht. Wij hebben als hoofddoel mensen te informeren tijdens een calamiteit in de Gemeente Vlissingen (Vlissingen, Souburg en Ritthem). Wij gebruiken deze website maar ook onze Social Media accounts als massamedium, waarbij wij op een open en zorgvuldige manier te werk gaan.

Onze nieuwsredactie en onze fotografen staat dag en nacht voor u klaar om u via deze website, maar ook via onze Social Media accounts het laatste nieuws te kunnen bieden.

Wij beschikken over een eigen redactie met een 24-uurs piketdienst voor verslaggeving via Twitter en onze website: 112Vlissingen-Souburg.nl.

Wij hechten heel veel waarde aan feedback die wij van onze bezoekers krijgen. Wij kunnen door uw mening onze services verbeteren en klantvriendelijker maken, stuur ons dus altijd een bericht als u tevreden bent of juist niet!

Redactie

Bij 112 Vlissingen & Souburg zijn verschillende werknemers actief. De leidinggevende binnen de organisatie is M. van de Gruiter. Sinds mei 2013 is Marijn volledig beheerder en eigenaar geworden van 112 Vlissingen & Souburg. De periode daarvoor leidde hij de organisatie samen met een kompanjon.

Steeds werden er nieuwe innovaties zoals bijvoorbeeld een website toegevoegd. Dit gebeurde in april 2014. Voorheen werd er 1 foto met tekst geplaatst op onze Facebook-pagina. Ook worden er nu actuele berichten geplaatst op ons Twitter-account. Bij incidenten verspreiden wij ook via ons Twitter-account live-berichtgeving.

Wij behoren nu tot een van de bekendste mediadiensten uit de gemeente Vlissingen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee.

Hieronder ziet u alle medewerkers binnen 112 Vlissingen & Souburg. Iedereen zet zich op vrijwillige basis in en krijgen geen vergoeding of salaris.

Werken bij ons?

Binnen 112 Vlissingen & Souburg kunt u voornamelijk aan de slag als fotograaf. Ook is het mogelijk te redactionele richting in te gaan. Alle werknemers binnen 112 Vlissingen & Souburg zijn op vrijwillige basis werkzaam, zij worden niet betaald.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij 112 Vlissingen & Souburg? Of wilt u de openstaande vacatures bekijken? Klik dan hier!