Jongen (16) opgepakt met balletjespistool

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

RITTHEM – Afgelopen nacht is een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden nadat in de buddyseat van zijn scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is aangetroffen.

Surveillerende agenten zien op de kruising Ritthemsestraat met de Donkereweg twee jongemannen staan; één op een quad en één op een scooter. Gezien het tijdstip van de nacht (03.40 uur) worden beiden aan een controle onderworpen.

- ADVERTENTIE -

Nadat in de buddyseat van de scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is ontdekt, wordt de bestuurder aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Inmiddels is bekend geworden dat het gevonden vuurwapen een balletjespistool is.

- ADVERTENTIE -