Jongen (16) opgepakt met balletjespistool

- Advertentie -

RITTHEM – Afgelopen nacht is een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden nadat in de buddyseat van zijn scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is aangetroffen.

Surveillerende agenten zien op de kruising Ritthemsestraat met de Donkereweg twee jongemannen staan; één op een quad en één op een scooter. Gezien het tijdstip van de nacht (03.40 uur) worden beiden aan een controle onderworpen.

- Advertentie -

Nadat in de buddyseat van de scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is ontdekt, wordt de bestuurder aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Inmiddels is bekend geworden dat het gevonden vuurwapen een balletjespistool is.

- Advertentie -
Vorig artikelAanrijding op Sloeweg ter hoogte van tankstation
Volgend artikelGaslek na werkzaamheden bij woning in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.