Jongen (16) opgepakt met balletjespistool

Archief-foto © Pixabay

RITTHEM – Afgelopen nacht is een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden nadat in de buddyseat van zijn scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is aangetroffen.

Surveillerende agenten zien op de kruising Ritthemsestraat met de Donkereweg twee jongemannen staan; één op een quad en één op een scooter. Gezien het tijdstip van de nacht (03.40 uur) worden beiden aan een controle onderworpen.

Nadat in de buddyseat van de scooter een op een vuurwapen gelijkend voorwerp is ontdekt, wordt de bestuurder aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Inmiddels is bekend geworden dat het gevonden vuurwapen een balletjespistool is.

Vorig artikelAanrijding op Sloeweg ter hoogte van tankstation
Volgend artikelGaslek na werkzaamheden bij woning in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier