Contact

U kunt contact opnemen met de redactie voor het melden van nieuwstips en andere zaken. Berichten worden doorgaans binnen 1 uur gelezen. Soms kan het echter wat langer duren. U kunt ons ook een berichtje sturen via WhatsApp!

Contactgegevens

Telefoon: +31853016345 (tijdens kantooruren)
E-mail: redactie[at]112vlissingen-souburg.nl
WhatsApp: +31853016345
Social media: Facebook, Twitter, Instagram

Onze redactie is op werkdagen te bereiken van 09.00 t/m 21.00 uur. In het weekend van 10.00 t/m 16.00 uur. Geen gehoor? Stuur een appje! De redactie beschikt niet over een bezoekadres.

Beeldmateriaal uploaden?

Om de verwerking van artikelen zo optimaal mogelijk te maken vragen wij u rekening te houden met een aantal dingen bij het opsturen van beeldmateriaal.

  • Duidelijk het incident op de foto en/of video zetten
  • Goede kwaliteit (indien twijfel gewoon mailen)
  • Naam fotograaf vermelden (indien u dit niet wenst, dit gaarne vermelden)
  • Plaatsnaam
  • Tijd/datum
  • Beschrijf in het kort wat er is gebeurd

Let er op dat u alleen het beeldmateriaal verstuurd waar u ook de volledige rechten over heeft. Foto’s en/of video’s die iemand anders heeft gemaakt zullen wij dan ook niet gebruiken voor op onze website(s). Met het insturen van beeldmateriaal gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Gm Groep. Daarnaast geeft u de Gm Groep toestemming om de toegezonden beelden zonder tegenprestatie (bijvoorbeeld een som geld) te gebruiken in haar (digitale) uitgaven (waaronder 112Vlissingen-Souburg.nl).

Klacht indienen

Bent u het niet eens met een artikel wat wij gepubliceerd hebben of wilt u een correctie doorgeven? Geef uw klacht dan door aan onze klachtendesk via klachtendesk[at]112vlissingen-souburg.nl.

Adverteren

Zoek je een manier om goedkoop je bedrijf in de spotlights te zetten? Bekijk de mogelijkheden om te adverteren op deze website!