Contact

U kunt contact opnemen met de redactie voor het melden van nieuwstips en andere zaken. Berichten worden doorgaans binnen 1 uur gelezen. Soms kan het echter wat langer duren. U kunt ons ook een berichtje sturen via WhatsApp!

Contactgegevens

Telefoon: 0118-236013
E-mail: redactie[at]112vlissingen-souburg.nl
WhatsApp: 0118-236013

De redactie beschikt niet over een bezoekadres.

Adverteren

Zoek je een manier om goedkoop je bedrijf in de spotlights te zetten? Bekijk de mogelijkheden om te adverteren op deze website!

Beeldmateriaal uploaden?

Via WeTranfser kunt u gratis tot wel 2 GB aan bestanden versturen. Vermeld goed en duidelijk waar uw bestanden betrekking op hebben. Hoe meer informatie, hoe beter. Vul bij ontvanger het e-mailadres van onze redactie in.

Let op dat u alleen het beeldmateriaal verstuurd waar u ook de volledige rechten over heeft. Foto’s en/of video’s die iemand anders heeft gemaakt zullen wij dan ook niet gebruiken voor op onze website(s).

Met het insturen van beeldmateriaal gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de GM Groep. Daarnaast geeft u de Gm Groep toestemming om de toegezonden beelden zonder tegenprestatie (bijvoorbeeld een som geld) te gebruiken in haar (digitale) uitgaven (waaronder 112Vlissingen-Souburg.nl).