Scooterrijder ten val tijdens achtervolging Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben na een achtervolging een 20-jarige Vlissinger aangehouden. De verdachte reed mogelijk op een gestolen scooter.

De dienders kwamen de man op dinsdag 7 april rond 23.00 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg op een scooter tegen. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Gezien het rijgedrag besloten agenten de achtervolging in te zetten.

- Advertentie -

Ter hoogte van de Jordaenslaan kwam de man ten val. Vervolgens zette hij het op een lopen. Een van de agenten zette te voet de achtervolging in en wist de verdachte aan de Lunenburg in te halen en in te rekenen.

Na onderzoek aan de scooter bleek deze te zijn voorzien van een valse kentekenplaat en bleek het slot geforceerd te zijn. Vermoedelijk was de tweewieler gestolen. De man is meegenomen naar het politiebureau, daar bleek hij ook niet in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij is ingesloten en de scooter is in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelInbrekers stelen sieraden uit woning Oost-Souburg
Volgend artikelMan met verschillende soorten drugs op zak aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.