Scooterrijder ten val tijdens achtervolging Vlissingen

VLISSINGEN – Agenten hebben na een achtervolging een 20-jarige Vlissinger aangehouden. De verdachte reed mogelijk op een gestolen scooter.

De dienders kwamen de man op dinsdag 7 april rond 23.00 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg op een scooter tegen. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Gezien het rijgedrag besloten agenten de achtervolging in te zetten.

Ter hoogte van de Jordaenslaan kwam de man ten val. Vervolgens zette hij het op een lopen. Een van de agenten zette te voet de achtervolging in en wist de verdachte aan de Lunenburg in te halen en in te rekenen.

Na onderzoek aan de scooter bleek deze te zijn voorzien van een valse kentekenplaat en bleek het slot geforceerd te zijn. Vermoedelijk was de tweewieler gestolen. De man is meegenomen naar het politiebureau, daar bleek hij ook niet in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij is ingesloten en de scooter is in beslag genomen.

Vorig artikelInbrekers stelen sieraden uit woning Oost-Souburg
Volgend artikelMan met verschillende soorten drugs op zak aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier