Dronken man slaat en bedreigt reizigers Westerschelde Ferry

© www.https://www.112vlissingen-souburg.nl

VLISSINGEN – Gisterenmiddag is een 21-jarige man uit Purmerend aangehouden bij het voetveer op het Stationsplein, nadat hij door omstanders is overmeesterd. De man heeft tijdens de overtocht Breskens-Vlissingen mensen bedreigd en geslagen.

Zwaar onder invloed van alcohol gedraagt de verdachte zicht irritant en agressief tegenover andere mensen op de veerboot. Hij slaat en bedreigt met een kapotte flessenhals. Ook probeert hij met een fiets van een ander de boot te verlaten.

Als de eigenaar van de fiets zijn eigendom terugeist, reageert de man direct agressief. Omstanders schieten het slachtoffer te hulp en overmeesteren de verdachte. Opgeroepen agenten nemen de man over van de omstanders.

Hij is voor verhoor en ter ontnuchtering ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelLevenloos lichaam gevonden in Nollebos Vlissingen
Volgend artikelFietsster lichtgewond na aanrijding met personenauto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier