Gewonde na vermoedelijke val Koksweg Koudekerke

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

KOUDEKERKE – Twee ambulances en een traumahelikopter zijn vanmiddag opgeroepen voor een melding aan de Koksweg in Koudekerke.

Even na 15.30 uur werd de eerste ambulance opgeroepen, direct daarna werd ook een tweede ambulanceteam met spoed ter plekke gevraagd. Een paar minuten later volgde ook een oproep voor de Rotterdamse traumahelikopter. Deze is kort na de oproep weer afgemeld.

- ADVERTENTIE -

Twee politievoertuigen stonden ook bij de woning aan de Koksweg op de kruising met de Dishoekseweg. Het slachtoffer is vermoedelijk gewond geraakt door een val, na ongeveer 20 minuten werd het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.