Politieagent breekt hand bij aanhouding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een aanhouding die vrijdagavond plaatsvond in de wijk Paauwenburg in Vlissingen, rond middernacht, heeft een van de agenten die de aanhouding verrichtte zijn hand gebroken.

De aanhouding handelde om een man die in zijn ouderlijk huis helemaal doordraaide en van alles vernielde. De ouders van de man belden de politie omdat de 32-jarige man compleet doordraaide. Zij wilden dat hij hun woning uitgezet zou worden.

- Advertentie -

Toen agenten dit wilden bewerkstelligen en hem vroegen om de woning te verlaten kreeg een van de agenten een klap van de zoon. Hierop wilden de agenten de man aanhouden, maar hij ging hevig in verzet.

Bij een worsteling die ontstond heeft een agent zijn hand gebroken. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

- Advertentie -
Vorig artikelWoningbrand blijkt brandende bestelbus
Volgend artikelPolitie vindt baasje van vastgebonden hond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.