Politieagent breekt hand bij aanhouding

VLISSINGEN – Bij een aanhouding die vrijdagavond plaatsvond in de wijk Paauwenburg in Vlissingen, rond middernacht, heeft een van de agenten die de aanhouding verrichtte zijn hand gebroken.

De aanhouding handelde om een man die in zijn ouderlijk huis helemaal doordraaide en van alles vernielde. De ouders van de man belden de politie omdat de 32-jarige man compleet doordraaide. Zij wilden dat hij hun woning uitgezet zou worden.

Toen agenten dit wilden bewerkstelligen en hem vroegen om de woning te verlaten kreeg een van de agenten een klap van de zoon. Hierop wilden de agenten de man aanhouden, maar hij ging hevig in verzet.

Bij een worsteling die ontstond heeft een agent zijn hand gebroken. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Vorig artikelWoningbrand blijkt brandende bestelbus
Volgend artikelPolitie vindt baasje van vastgebonden hond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier