Brandmelder gaat af, brandweer haalt 4 personen uit woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Om 00.16 uur werd de brandweer opgeroepen voor een meting aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. In een woning ging een brandmelder af.

Toen de brandweer ter plaatse kwam heeft zij de voor- en achterkant van het pand onderzocht. Met ladders zijn brandweerlieden naar openstaande ramen geklommen om te kijken of er echt sprake was van brand.

- Advertentie -

Toen de brandweer via de achterkant het pand wist te betreden, haalden de brandweerlieden vier personen uit de woning. Het viertal werd nagekeken maar er bleek niets aan de hand.

Vermoedelijk ging het alarm af omdat de batterij van de brandmelder leeg was. De massaal ter plaatse gekomen politie heeft de zaak verder afgehandeld.

- Advertentie -
Vorig artikelKleine brand in prullenbak Irislaan Vlissingen
Volgend artikelWervingsactie brandweer Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.