Zoekactie naar vermiste gaat verder in Nollebos

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de brandweer met sonarapparatuur gezocht in de Kanovijver in Vlissingen. Dit naar aanleiding van de zoekactie naar een vermiste persoon gisteravond.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er aanwijzingen zijn dat er een persoon wordt vermist. Samen met familie werd er een zoekactie opgestart, deze begon gisteravond met onder andere een speurhond, een helikopter en andere politie-eenheden, dit leverde gisteravond niets op. Er werd geen Burgernetbericht verstuurd omdat de persoon langer dan 24 uur is vermist.

- Advertentie -

Omdat het gisteravond niet mogelijk was het water te doorzoeken is dit vanochtend door de brandweer gedaan. Volgens de politiewoordvoerster is er iets op de bodem aangetroffen wat mogelijk een stoffelijk overschot zou kunnen zijn. Vanmiddag zal door duikers verder gezocht worden.

Zie ook: 

Video volgt

- Advertentie -
Vorig artikelVoertuig uitgebrand voor woning Oost-Souburg
Volgend artikelZoekactie in kanovijver heeft nog geen resultaten opgeleverd
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.