Zoekactie naar vermiste gaat verder in Nollebos

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de brandweer met sonarapparatuur gezocht in de Kanovijver in Vlissingen. Dit naar aanleiding van de zoekactie naar een vermiste persoon gisteravond.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er aanwijzingen zijn dat er een persoon wordt vermist. Samen met familie werd er een zoekactie opgestart, deze begon gisteravond met onder andere een speurhond, een helikopter en andere politie-eenheden, dit leverde gisteravond niets op. Er werd geen Burgernetbericht verstuurd omdat de persoon langer dan 24 uur is vermist.

Omdat het gisteravond niet mogelijk was het water te doorzoeken is dit vanochtend door de brandweer gedaan. Volgens de politiewoordvoerster is er iets op de bodem aangetroffen wat mogelijk een stoffelijk overschot zou kunnen zijn. Vanmiddag zal door duikers verder gezocht worden.

Zie ook: 

Video volgt

Vorig artikelVoertuig uitgebrand voor woning Oost-Souburg
Volgend artikelZoekactie in kanovijver heeft nog geen resultaten opgeleverd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier