Politie zoekt automobiliste die betrokken was bij ongeval

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie wil graag in contact komen met de bestuurster van een zwarte Opel Zafira. De vrouw was op 22 maart rond 16.00 uur betrokken bij een ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg.

Het slachtoffer fietste op het fietspad over de Nieuwe Zuidbeekseweg vanuit de richting Bossenburg/ Papegaaienburg. Toen er een auto plots de weg opdraaide moest de man hard remmen en viel.

- Advertentie -

Nadat de fietser ten val was gekomen stopte de automobiliste. Na kort met het slachtoffer, een 37-jarige Vlissinger, gesproken te hebben vervolgde ze haar weg. De man hield aan het voorval een hersenschudding en letsel aan zijn been over. Ook zijn fiets raakte beschadigd. De politie is op zoek naar de vrouw en vraagt deze zich te melden via 0900-8844. Ook getuigen kunnen zich melden.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer onderzoekt winkelcentrum na automatische brandmelding
Volgend artikelMan onwel in Lange Zelke, traumaheli opgeroepen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.