Jongen (16) rijdt rond zonder rijbewijs

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Agenten hebben aan de Poortugaalstraat een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg aangehouden. Hij reed zonder rijbewijs op een scooter.

Surveillerende agenten zagen de jongen op maandag 2 mei rond 15.50 uur rijden. Bij het zien van de politie ging hij er met hoge snelheid vandoor.

- Advertentie -

De agenten besloten hem te volgen. Ze verloren hem uit het oog toen hij met het nodige risico de brandgangen in verdween. Toen hij daar weer uit kwam heeft een van de agenten de verdachte van zijn scooter afgeplukt. Tijdens zijn aanhouding verzette de knul zich.

Na onderzoek bleek dat hij zonder rijbewijs rond reed. De scooter is in beslag genomen en de verdachte is ingesloten voor onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond op zebrapad President Rooseveltlaan
Volgend artikelMiddelburger (48) aangehouden voor inbraak in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.