Politie zoekt getuigen van straatroof in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op donderdagavond 5 mei jl. is een 26-jarige Vlissingse in de Kasteelstraat beroofd van haar handtas, de politie zoekt getuigen.

De vrouw loopt die avond omstreeks 23.40 uur van het bevrijdingsfestival in het centrum naar haar geparkeerde auto in de Kasteelstraat. Ter hoogte van de Scheldestraat merkt zij dat er twee mannen achter haar lopen. Net voordat het slachtoffer bij haar auto aankomt, wordt zij ineens ruw aan haar arm beetgepakt. Van schrik laat de vrouw haar handtas op de grond vallen. Vervolgens wordt zij tegen haar auto geduwd en gaan de mannen er met haar tas vandoor met daarin persoonlijke papieren, geld en mobiele telefoon.

- Advertentie -

Het slachtoffer beschrijft de daders als volgt:

Dader één is een lange man met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 25 jaar. Hij spreekt Nederlands met een Surinaams/Antilliaans accent. Tijdens de straatroof draagt hij een rood T-shirt, blauwe jeans en een donkere pet.

Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een getinte huidskleur heeft en Nederlands spreekt met een Surinaams/Antilliaans accent.

Wij zijn op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de straatroof of de mannen hieraan voorafgaand achter de vrouw hebben zien lopen. Hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau in Vlissingen aan de Breestraat.

- Advertentie -
Vorig artikelMinder risico op natuurbranden door regen
Volgend artikelPolitie massaal aanwezig bij huisuitzetting Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.