Man (25) bedreigt portier van horecagelegenheid Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 25-jarige man uit Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer 03.15 uur aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk heeft bedreigd en mishandeld.

De man werd geweigerd toen hij bij de gelegenheid naar binnen wilde. Om die reden ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de portier. De man bedreigde de portier. Agenten kwamen ter plaatse toen er een handgemeen tussen beide mannen ontstond. De agenten wilden de 25-jarige Middelburger aanhouden, maar toen begon een groep mensen zich met de aanhouding te bemoeien.

- ADVERTENTIE -

De situatie voor de agenten werd dreigend en zij hebben hun wapenstok moeten gebruiken om de groep op afstand te houden, zodat zij op een veilige manier hun werk konden doen. Toen zij aangaven dat ze pepperspray zouden gaan gebruiken trok de groep zich terug en kon de verdachte worden aangehouden.

De 25-jarige man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij zal vandaag (zondag) verder gehoord worden over de zaak. De portier heeft aangifte gedaan van de mishandeling en bedreiging.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier