Gewonde man in auto aangetroffen, politie gaat niet uit van misdrijf

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagmorgen vroeg troffen agenten op de Schoolstraat een gewonde man aan in een personenauto. De traumahelikopter uit Rotterdam werd ter plaatse gevraagd.

De politiemeldkamer kreeg rond 3.30 uur een melding van een gewonde man in een auto. De agenten troffen de auto aan op de kruising met de Grote Markt. In de auto lag een gewonde man.

- Advertentie -

Het bleek te gaan om een 30-jarige man uit het Overijsselse Olst. Hij was enigszins aanspreekbaar en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hij heeft nog geen verklaring kunnen afleggen. De komst van de traumahelikopter werd geannuleerd.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de verwondingen bij de man. Zo is een sporenonderzoek ingesteld in een woning aan de Calandstraat. Ook is de personenauto, waarin het slachtoffer werd aangetroffen, in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld. Een tweede personenauto, die bij het incident betrokken is en bij het politiebureau aan de Breestraat stond, is onderzocht.

De politie heeft van enkele mensen een verklaring opgenomen. Hoewel nog niet helemaal duidelijk is hoe de man gewond is geraakt, gaat de politie vooralsnog niet uit van een misdrijf.

- Advertentie -
Vorig artikelOliespoor op A58 bij Oost-Souburg, vrachtwagen rijdt door afzetting
Volgend artikelKNMI: Code geel vanwege onweersbuien donderdag
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.