Fietsend jongetje rijdt Kanaal door Walcheren in

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 9-jarige jongen is vanaf het Jaagpad bij de Binnenkeersluis het Kanaal door Walcheren ingereden. Hij klauterde zelf weer de wal op.

Volgens de politie fietste de jongen over het Jaagpad met zijn moeder en zusje, wilde zijn moeder duwen en maakte een stuurfout. De politie trof hem drijfnat aan met verwondingen aan zijn voeten. De agenten gebruikten meteen een reddingsdeken teneinde onderkoeling te voorkomen (foto). Daarna werd de jongen naar de toegesnelde ambulance gedragen.

- Advertentie -

De verwondingen bleken mee te vallen. Met een verband om één van zijn voeten werd het slachtoffer samen met zijn moeder en zusje en hun fietsen naar huis gebracht door de politie.

Een toevallig aanwezige zwemster van de zwem- en polovereniging De Zeeuwse Kust haalde de fiets van de jongen uit het kanaal.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt inbrekers in Oost-Souburg
Volgend artikelRookontwikkeling in caravan, brandweer rukt uit
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).