Man (32) aangehouden na vondst dode in woning

© Foto: De schrijvende pers
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmorgen heeft de politie een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Dit omdat er een dode in de woning werd aangetroffen.

De hulpdiensten kregen rond 7.35 uur een melding van hartfalen bij een man in de woning. Ze gingen met spoed naar de Anjelierenlaan. In de woning werd een man dood aangetroffen. Het is nog niet bekend hoe hij is overleden en nog niet zeker om wie het gaat.

- ADVERTENTIE -

De politie stelt een onderzoek in naar dit incident, omdat het slachtoffer mogelijk door geweld om het leven is gebracht. In de woning was een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanwezig.

Hij werd aangehouden en voor verder verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De omgeving van de woning is afgezet. Agenten horen diverse getuigen. Verder wordt in en om de woning een sporenonderzoek gehouden.

Zie ook:

Dode man gevonden in woning Anjelierenlaan Vlissingen (22 september 2016)

- ADVERTENTIE -