Man (32) aangehouden na vondst dode in woning

© Foto: De schrijvende pers

VLISSINGEN – Vanmorgen heeft de politie een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Dit omdat er een dode in de woning werd aangetroffen.

De hulpdiensten kregen rond 7.35 uur een melding van hartfalen bij een man in de woning. Ze gingen met spoed naar de Anjelierenlaan. In de woning werd een man dood aangetroffen. Het is nog niet bekend hoe hij is overleden en nog niet zeker om wie het gaat.

De politie stelt een onderzoek in naar dit incident, omdat het slachtoffer mogelijk door geweld om het leven is gebracht. In de woning was een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanwezig.

Hij werd aangehouden en voor verder verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De omgeving van de woning is afgezet. Agenten horen diverse getuigen. Verder wordt in en om de woning een sporenonderzoek gehouden.

Zie ook:

Dode man gevonden in woning Anjelierenlaan Vlissingen (22 september 2016)

Vorig artikelDode man gevonden in woning Anjelierenlaan Vlissingen
Volgend artikelLichaam man weggebracht, onderzoek gaat door
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier