Jongen achtervolgd door Paauwenburg en beroofd van scooter

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere is vannacht achtervolgd door Vlissingen en van zijn scooter beroofd.

De jongen reed even na 03.00 uur vanuit Papegaaienburg over de Gerbrandystraat samen met een vriend. Ter hoogte van de Troelstraweg scheidden hun wegen. Op de Paauwenburgweg merkte hij dat hij gevolgd werd door een scooter zonder licht. Er bleken twee stevig gebouwde jongens op te zitten. Op de Zwaanweg kwamen ze naast hem rijden en sommeerden hem te stoppen.

- Advertentie -

De jongen probeerde weg te komen, maar zijn belagers dreigden met geweld en pakten zijn scooter af. Het gaat om een zwarte Vespa Sprint. Volgens het slachtoffer hadden de twee een Noord-Afrikaans uiterlijk. De politie zoekt personen die vannacht tussen 03.00 en 03.30 uur iets verdachts hebben gezien op de route van Papegaaienburg naar de Zwaanweg via de Gerbrandystraat, Van Hogendorpweg en Paauwenburgweg.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw aangehouden na bekrassen auto’s in centrum Vlissingen
Volgend artikelBrand verwoest personenauto Lunenburg Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).