Binnenbrandmelding in Paauwenburg blijkt loos alarm

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een binnenbrand in de Vlissingse wijk Paauwenburg. Er bleek echter niets aan de hand.

Een tankautospuit en een ladderwagen van de post Stromenweg in Middelburg kwamen even na 16.00 uur met spoed naar een flat aan de Van Hallstraat in Paauwenburg. In een portiek was het brandalarm in werking getreden. De politie had al vastgesteld dat er geen ernstige problemen waren. Voor de zekerheid heeft de brandweer metingen verricht.

- ADVERTENTIE -

Eerder vanmiddag heeft de politie assistentie verleend aan een ambulance-team in dezelfde wijk. Een vrouw had de hulpdiensten gebeld en was kennelijk niet in staat de voordeur te openen. Eerst werd de woning aan de Verdilaan via de achterzijde betreden. Daarvandaan kon de kamer waar de bewoonster lag echter niet worden bereikt. Het lukte uiteindelijk via een raam aan de voorzijde.

- ADVERTENTIE -