Binnenbrandmelding in Paauwenburg blijkt loos alarm

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een binnenbrand in de Vlissingse wijk Paauwenburg. Er bleek echter niets aan de hand.

Een tankautospuit en een ladderwagen van de post Stromenweg in Middelburg kwamen even na 16.00 uur met spoed naar een flat aan de Van Hallstraat in Paauwenburg. In een portiek was het brandalarm in werking getreden. De politie had al vastgesteld dat er geen ernstige problemen waren. Voor de zekerheid heeft de brandweer metingen verricht.

- Advertentie -

Eerder vanmiddag heeft de politie assistentie verleend aan een ambulance-team in dezelfde wijk. Een vrouw had de hulpdiensten gebeld en was kennelijk niet in staat de voordeur te openen. Eerst werd de woning aan de Verdilaan via de achterzijde betreden. Daarvandaan kon de kamer waar de bewoonster lag echter niet worden bereikt. Het lukte uiteindelijk via een raam aan de voorzijde.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt man vanwege inbraak Vlissingen
Volgend artikelMedische noodsituatie bij zorgcentrum Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).