Woninginbreker op heterdaad betrapt in Vlissingen

VLISSINGEN – Dankzij een oplettende burger die na een verdachte situatie direct de politie belde, hebben agenten zaterdagochtend 17 december 2016 rond 05.00 uur een woninginbreker aangehouden.

Agenten die direct op de inbraakmelding reageerden, zagen vlakbij de woning in kwestie een man achter een muurtje wegduiken. Ze hielden hem aan en troffen kort daarna vlakbij waar de man had gezeten een televisie aan.

In de tussentijd hadden andere agenten vastgesteld dat er was ingebroken in een woning aan de Menno Coehoorngracht en gecontroleerd of er nog (meer) inbrekers binnen in de woning waren. Dit bleek niet het geval te zijn.

De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan. De aangehouden verdachte, een 28-jarige man uit Vlissingen, is voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar Torentijd.

Vorig artikelMedische noodsituatie bij zorgcentrum Oost-Souburg
Volgend artikelBekeuringen bij verkeerscontrole Prins Hendrikweg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier