Woninginbreker op heterdaad betrapt in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dankzij een oplettende burger die na een verdachte situatie direct de politie belde, hebben agenten zaterdagochtend 17 december 2016 rond 05.00 uur een woninginbreker aangehouden.

Agenten die direct op de inbraakmelding reageerden, zagen vlakbij de woning in kwestie een man achter een muurtje wegduiken. Ze hielden hem aan en troffen kort daarna vlakbij waar de man had gezeten een televisie aan.

- Advertentie -

In de tussentijd hadden andere agenten vastgesteld dat er was ingebroken in een woning aan de Menno Coehoorngracht en gecontroleerd of er nog (meer) inbrekers binnen in de woning waren. Dit bleek niet het geval te zijn.

De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan. De aangehouden verdachte, een 28-jarige man uit Vlissingen, is voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar Torentijd.

- Advertentie -
Vorig artikelMedische noodsituatie bij zorgcentrum Oost-Souburg
Volgend artikelBekeuringen bij verkeerscontrole Prins Hendrikweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.