Wietkwekerij met ruim 200 planten geruimd in Vlissingen

VLISSINGEN – Woensdagmiddag trof de politie in een woning aan De Beaufortstraat in Vlissingen een wietkwekerij met ruim 200 planten aan.

“De plantage werd rond 15.50 uur ontdekt en bestond uit drie kweekruimten met tweehonderd hennepplanten. Er werd niemand aangehouden”, aldus een woordvoerder van de politie.

Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Een medewerker van elektriciteitsbedrijf Enduris stelde vast dat buitenom de meter stroom werd afgenomen.

Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Enduris deed aangifte vanwege diefstal van de stroom.

Vorig artikelDrie politieauto’s vernield bij garagebedrijf Vlissingen
Volgend artikelPolitie deelt vijftien bekeuringen uit na rollerbankcontroles
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier