Brand in woonzorgcomplex Vredehoflaan Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is er een kleine brand uitgebroken op de 10e etage van een woonzorgcomplex aan de Vredehoflaan in Vlissingen.

Rond 13.15 uur werden een ladderwagen en een tankautospuit met spoed opgeroepen voor een binnenbrand bij het woonzorgcomplex. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, en kwam er nog een tankautospuit ter plaatse.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Zeeland ontstond de brand door een waterkoker. “Bedrijfshulpverleners (BHV) waren korte tijd later aanwezig en de brand is inmiddels geblust. Er staat nog veel rook in het appartement. De brandweer gaat ter plaatse om assistentie te verlenen.”

Volgens de woordvoerder raakte er niemand gewond. Er zijn ook metingen verricht, hieruit is gebleken dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. De woning op de 10e etage is ook geventileerd.

- Advertentie -
Vorig artikelVermoedelijk bedrijfsongeval bij Amels Vlissingen
Volgend artikelBrandje bij oude school snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.