Brand in woonzorgcomplex Vredehoflaan Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is er een kleine brand uitgebroken op de 10e etage van een woonzorgcomplex aan de Vredehoflaan in Vlissingen.

Rond 13.15 uur werden een ladderwagen en een tankautospuit met spoed opgeroepen voor een binnenbrand bij het woonzorgcomplex. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, en kwam er nog een tankautospuit ter plaatse.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Zeeland ontstond de brand door een waterkoker. “Bedrijfshulpverleners (BHV) waren korte tijd later aanwezig en de brand is inmiddels geblust. Er staat nog veel rook in het appartement. De brandweer gaat ter plaatse om assistentie te verlenen.”

Volgens de woordvoerder raakte er niemand gewond. Er zijn ook metingen verricht, hieruit is gebleken dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. De woning op de 10e etage is ook geventileerd.

Vorig artikelVermoedelijk bedrijfsongeval bij Amels Vlissingen
Volgend artikelBrandje bij oude school snel geblust
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier