Opnieuw gewonde door val achter tankstation Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw op skates is vanmiddag gewond geraakt bij een val op het fietspad achter het Esso-tankstation aan de Sloeweg.

In precies dezelfde bocht kwamen afgelopen maandag een scooterrijder en twee fietsers in botsing. Meerdere personen reageerden daarna op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg en zeiden gevaarlijke verkeerssituaties of zelfs ongevallen te hebben meegemaakt achter het tankstation. Overigens gaf ook de scooterrijder zijn versie.

- Advertentie -

Het ongeval vanmiddag leek eenzijdig. De ambulance werd opgeroepen met grote spoed, maar de vrouwelijke skater bereikte met enige ondersteuning lopend de ambulance en werd zonder spoed afgevoerd.

Vanavond rond 20.00 uur kwamen de hulpdiensten wederom in actie, ditmaal voor een incident op de weg onder de duinen bij het Vebenabos. Ook de politie was aanwezig. Volgens een hulpverlener had iemand een arm gebroken. De toedracht bleef onduidelijk, de politie verrichtte geen onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelBerijder scootmobiel loopt pijnlijke hand op bij val
Volgend artikelMeisje gewond in winkelcentrum aan Lange Zelke
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).