Luidruchtige inbreker gesnapt door bewoners

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 24-jarige Middelburger in de Margrietenlaan aangehouden. Kort daarvoor heeft hij geprobeerd in te breken in een woning.

Omstreeks 05.30 uur worden de bewoners gewekt door harde klappen gevolgd door glasgerinkel. Als zij beseffen dat er mogelijk bij hen wordt ingebroken waarschuwen zij de politie.

- Advertentie -

Gearriveerde agenten treffen aan de achterzijde van het pand de verdachte aan. Deze wordt vervolgens aangehouden voor een poging tot inbraak. Een politiehond is ingezet om mogelijke mededaders op te sporen. Er is niemand meer aangetroffen.

De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelFilevorming door ongeval op A58 Oost-Souburg
Volgend artikelNotoire zwerver aangehouden in uitgaanscentrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.