Traumahelikopter landt bij Vrijburgbad in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag met de traumahelikopter naar Rotterdam overgebracht van nabij het Vrijburgbad aan de Sportweg.

Om 13.17 uur werd een ambulance naar het zwembad opgeroepen. Ter plekke bleek vervoer met de Lifeliner noodzakelijk. De helikopter uit Rotterdam kreeg om 13.36 uur de melding en landde om 14.01 uur voor de ingang van het zwembad. Bij het verplaatsen van de vrouw maakten de hulpverleners gebruik van een wervelplank. Dit gebeurt wanneer er sprake is van letsel aan de wervelkolom of kans hierop door het transport. De helikopter vertrok binnen een half uur.

- Advertentie -

De politie spreekt op Facebook van een onwelwording.

Eergisteren kwam dezelfde Lifeliner naar Koudekerke. Daar mocht de inzet van een Mobiel Medisch Team echter niet baten. Een 90-jarige man uit Koudekerke overleed. Hij wordt dinsdag begraven, zo heeft de familie bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie en gemeente sluiten pand in Kanaalstraat
Volgend artikelVrouw bedreigd en mishandeld bij feest aan Weijevlietweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).