Ambtenaar filmt stiekem damestoilet in Vlissings stadhuis

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmorgen is een 57-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van het heimelijk filmen van bezoekers aan twee damestoiletten in het Vlissingse stadhuis.

Nadat de camera’s, welke voorzien waren van een geheugenkaartje, medio juli jl. bij toeval zijn gevonden is er door de gemeente aangifte gedaan bij de politie. Vervolgens is door de recherche een onderzoek gestart. Dat heeft vanmorgen geleid tot de aanhouding van de verdachte. De man was werkzaam in het stadhuis. De gemeente heeft hem met onmiddellijke ingang geschorst en zijn toegangspas geblokkeerd.

Inmiddels is duidelijk dat het om twee toiletten gaat op de gang bij de griffie. Op de beelden die de recherche heeft gevonden zijn geen gezichten te zien. Na het aantreffen van de camera’s zijn alle toiletten in het gebouw onderzocht maar er is verder niets meer aangetroffen. De gemeente heeft vanmiddag alle medewerkers op de hoogte gesteld van de aanleiding van de aanhouding.

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en daar uitgebreid door de recherche verhoord. De officier van justitie neemt binnenkort een beslissing over de verdere vervolging.

Vorig artikelPersoon aangehouden voor mishandeling Vlissingen
Volgend artikelTwee vrouwen dronken op motor zonder identiteitsbewijs
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier