Twee mannen aangehouden in onderzoek gestolen goederen

Diensthond bewaakt achterdeur van woning. © Foto: Politiehonden ZWB via Twitter

VLISSINGEN – Vrijdagavond zijn in een woning aan de Sterkenburg twee jongemannen aangehouden tijdens een onderzoek naar gestolen spullen.

De politie kreeg een melding dat een jongeman (19), woonachtig in Vlissingen in de woning aan de Sterkenburg vermoedelijk gestolen spullen bewaarde. Diverse agenten beveiligden de woning, zodat de Vlissinger niet kon ontsnappen. Hierbij was ook een politiehond met geleider aanwezig.

Terwijl de agenten de aanhouding voorbereidden, wilde een jongeman (17), woonachtig in Yerseke, uit de woning vertrekken. Hij had een tas bij zich met mogelijk gestolen spullen. Hij weigerde om de agenten in de tas te laten kijken. Toen hij niet mee wilde werken, besloten de agenten om de tas in beslag te nemen, om te voorkomen dat anders misschien bewijs zou worden vernietigd. Hij verzette zich hierbij, waarop hij werd aangehouden.

Vervolgens zijn de agenten naar de eerste etage van de woning gegaan, op zoek naar de andere man. Hij had zich in een kledingkast verstopt. Ook hij werd aangehouden. Beiden zijn voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten.

De politie heeft diverse spullen, zoals een bromfiets, enkele kentekenplaten en pasjes in beslag genomen, waarvan onderzocht zal worden of deze zijn gestolen.

Vorig artikelNotoire winkeldief door politie aangehouden in Vlissingen
Volgend artikelJongetje korte tijd vermist omgeving Boulevard
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier