Twee mannen aangehouden in onderzoek gestolen goederen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond zijn in een woning aan de Sterkenburg twee jongemannen aangehouden tijdens een onderzoek naar gestolen spullen.

De politie kreeg een melding dat een jongeman (19), woonachtig in Vlissingen in de woning aan de Sterkenburg vermoedelijk gestolen spullen bewaarde. Diverse agenten beveiligden de woning, zodat de Vlissinger niet kon ontsnappen. Hierbij was ook een politiehond met geleider aanwezig.

- Advertentie -

Terwijl de agenten de aanhouding voorbereidden, wilde een jongeman (17), woonachtig in Yerseke, uit de woning vertrekken. Hij had een tas bij zich met mogelijk gestolen spullen. Hij weigerde om de agenten in de tas te laten kijken. Toen hij niet mee wilde werken, besloten de agenten om de tas in beslag te nemen, om te voorkomen dat anders misschien bewijs zou worden vernietigd. Hij verzette zich hierbij, waarop hij werd aangehouden.

Vervolgens zijn de agenten naar de eerste etage van de woning gegaan, op zoek naar de andere man. Hij had zich in een kledingkast verstopt. Ook hij werd aangehouden. Beiden zijn voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten.

De politie heeft diverse spullen, zoals een bromfiets, enkele kentekenplaten en pasjes in beslag genomen, waarvan onderzocht zal worden of deze zijn gestolen.

- Advertentie -
Vorig artikelNotoire winkeldief door politie aangehouden in Vlissingen
Volgend artikelJongetje korte tijd vermist omgeving Boulevard
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.