28-jarige Vlissinger bedreigt beveiliger met de dood

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond rond 21.30 uur werd in de Timmerfabriek in Vlissingen een 28-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een beveiliger te hebben bedreigd.

De verdachte was in een woordenwisseling met zijn vriendin verwikkeld en volgens getuigenverklaringen liepen de emoties nogal op en werd het taalgebruik behoorlijk agressief. Het tweetal werd hierop door beveiligers en organisatie van het feest dat er gaande was, gemaand om hun ruzie elders voort te zetten. Aan dit verzoek gaf de man geen gehoor en daarom werd hij door de beveiliging onder lichte dwang naar de uitgang van het terrein begeleid. Hier was de man het duidelijk niet mee eens en hij zou hierop de beveiliger met de dood hebben bedreigd.

- Advertentie -

De politie werd gebeld en de Vlissinger is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zal hij vandaag gehoord worden over het feit waarvan hij verdacht wordt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie voert cafébezoekster af na ruzie in Walstraat
Volgend artikelMijnenveger Mercuur tegen Koningsbrug, waarschijnlijk opzet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.