28-jarige Vlissinger bedreigt beveiliger met de dood

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond rond 21.30 uur werd in de Timmerfabriek in Vlissingen een 28-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een beveiliger te hebben bedreigd.

De verdachte was in een woordenwisseling met zijn vriendin verwikkeld en volgens getuigenverklaringen liepen de emoties nogal op en werd het taalgebruik behoorlijk agressief. Het tweetal werd hierop door beveiligers en organisatie van het feest dat er gaande was, gemaand om hun ruzie elders voort te zetten. Aan dit verzoek gaf de man geen gehoor en daarom werd hij door de beveiliging onder lichte dwang naar de uitgang van het terrein begeleid. Hier was de man het duidelijk niet mee eens en hij zou hierop de beveiliger met de dood hebben bedreigd.

De politie werd gebeld en de Vlissinger is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zal hij vandaag gehoord worden over het feit waarvan hij verdacht wordt.

Vorig artikelPolitie voert cafébezoekster af na ruzie in Walstraat
Volgend artikelMijnenveger Mercuur tegen Koningsbrug, waarschijnlijk opzet
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier