Politie zoekt scooterrijdster na ongeval Steengrachtstraat

- Advertentie -

WEST-SOUBURG – De gewonde vrouw op de Steengrachtstraat waar 112 Vlissingen & Souburg gisteravond over berichtte, blijkt te zijn aangereden, aldus de politie vandaag.

De politie zoekt de bestuurster van een vermoedelijk beige scooter. Rond 18.50 uur kwam zij in botsing met de fietsende, 88-jarige vrouw. Daarna reed ze weg zonder haar identiteit bekend te maken. Het zou gaan om een ongeveer 20-jarige vrouw met donker haar. Ze had een bijrijder achterop.

- Advertentie -

Het ongeval vond plaats bij het bruggetje naar de Weststraat. Het slachtoffer werd opgevangen in een woning op de hoek met de Landregtstraat en later naar het ziekenhuis vervoerd. Een politie-agent bekeek sporen of voorwerpen op het wegdek (foto onder).

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer onderzoekt gaslucht in zorglocatie
Volgend artikelFietser vermoedelijk aangereden op Ritthemsestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).