Hennepkwekerij met 70 planten ontdekt in Koudekerke

© Foto: Pixabay (archief)

KOUDEKERKE – In een woning op het Dorpsplein in Koudekerke hebben agenten zondagochtend een hennepkwekerij aangetroffen.

De bewoner van het pand en tevens de eigenaar van de kwekerij is gehoord in het politiecellencomplex. Na het afleggen van een verklaring is hij in vrijheid gesteld.

In de tijd tussen aantreffen van de kwekerij en de invrijheidstelling van de verdachte is de kwekerij ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. In de woning stond een kweektent met daarin 70 plantjes. Door het elektriciteitsbedrijf is bekeken of er gerommeld was met de elektriciteitsvoorziening in de woning. Dat bleek niet zo te zijn, de elektriciteit werd via de meter verkregen. Er was overigens wel direct (brand)gevaar voor omwonenden, want de elektrische apparatuur in de kwekerij was niet geaard.

Door de politie zijn verschillende goederen uit de kwekerij in beslag genomen waaronder zes transformatoren van 600 watt per stuk.

Vorig artikelDronken vrouw schopt ambulancemedewerker
Volgend artikelScooterrijdster gewond bij ongeval President Rooseveltlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier