Fietser enige tijd bewusteloos na val op Verlengde Bonedijkestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanavond gevallen op het fietspad langs de Verlengde Bonedijkestraat. Hij raakte bewusteloos.

Even na 20.30 uur zag een man die zijn hond uitliet de fietser liggen. Een tweede persoon ter plekke belde 112. Het slachtoffer was buiten kennis en had een bloedende wond. Om die reden besloot de meldkamer een traumahelikopter in te schakelen.

- Advertentie -

Toen de fietser bij kennis was, verklaarde hij uitgegleden te zijn en met zijn hoofd in aanraking te zijn gekomen met het wegdek of een stoeprand. Hij was onderweg naar Dishoek en stelde voor om verder te fietsen. De twee getuigen raadden hem aan te wachten op medische hulp.

De traumahelikopter van Gelderland-Zuid is kort na het opstijgen geannuleerd. Een ambulanceteam heeft de man verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt weggelopen tiener (16) in Vlissingen
Volgend artikelVoertuig in brand op parkeerplaats Ritthemse bos
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).