Fietsers gewond op twee plaatsen in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Twee fietsers zijn vandaag naar het ziekenhuis vervoerd na valpartijen op de Jacoba van Beierenweg en de Paul Krugerstraat.

Vanochtend om 11.25 uur fietste een 44-jarige man uit Middelburg over de Jacoba van Beierenweg. Ter hoogte van het Bunkerpad haalde de man een 15-jarige Middelburger in die met zijn rijwiel plotseling linksaf sloeg zonder richting aan te geven. Een botsing was het gevolg. Ambulancepersoneel heeft de 44-jarige man verzorgd en naar het ziekenhuis in Goes overgebracht, aldus de politie. Over de verwondingen is niets bekend.

- ADVERTENTIE -

Ongeveer drie uur later kwam een oudere man ten val op de Paul Krugerstraat (foto) met zijn scootmobielfiets Easy Go. De politie sprak met enkele mogelijke getuigen, maar zag geen reden voor uitgebreid onderzoek. Ambulancemedewerkers verbonden het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis. Tijdens de behandeling regelden agenten het verkeer. Op het fietspad bleven naast bloedsporen ook glasscherven achter, een spiegel van de scootmobielfiets was bij de val gebroken.

- ADVERTENTIE -