Persoon aangehouden voor diefstal van scooters

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen in het Middengebied in Vlissingen een persoon aangehouden ter zake van diefstal van twee scooters.

De politie laat via Facebook weten vanmorgen een overlast melding te hebben gehad. Een omwonende meldde de politie dat er gesleuteld werd aan scooters en dat er hard werd gereden door brandgangen en op het afgesloten plein tussen de Schuitvaartgracht en de Sottegemstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij een persoon aan die een heel onsamenhangend verhaal ophing. Daarnaast waren beide contacten van de twee aangetroffen scooters geforceerd.

Dit resulteerde al snel in één aanhouding waarbij de de verdachte ook nog eens probeerde te vluchten. Door snel optreden hebben agenten deze verdachte aan kunnen houden en is deze overgebracht naar cellencomplex Torentijd.

Toen de politie één van de eigenaren van de scooters had opgespoord, bleek dat de scooter kort daarvoor was ontvreemd voor de woning van de rechtmatige eigenaar. Beide scooters zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau van politie.

- Advertentie -
Vorig artikelTrio aangehouden voor zware mishandeling Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelDrie voertuigen betrokken bij botsing binnenstad Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.