Persoon aangehouden voor diefstal van scooters

De scooters waaraan een persoon sleutelde. © Foto: Politieteam Walcheren via Facebook

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen in het Middengebied in Vlissingen een persoon aangehouden ter zake van diefstal van twee scooters.

De politie laat via Facebook weten vanmorgen een overlast melding te hebben gehad. Een omwonende meldde de politie dat er gesleuteld werd aan scooters en dat er hard werd gereden door brandgangen en op het afgesloten plein tussen de Schuitvaartgracht en de Sottegemstraat in Vlissingen.

Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij een persoon aan die een heel onsamenhangend verhaal ophing. Daarnaast waren beide contacten van de twee aangetroffen scooters geforceerd.

Dit resulteerde al snel in één aanhouding waarbij de de verdachte ook nog eens probeerde te vluchten. Door snel optreden hebben agenten deze verdachte aan kunnen houden en is deze overgebracht naar cellencomplex Torentijd.

Toen de politie één van de eigenaren van de scooters had opgespoord, bleek dat de scooter kort daarvoor was ontvreemd voor de woning van de rechtmatige eigenaar. Beide scooters zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau van politie.

Vorig artikelTrio aangehouden voor zware mishandeling Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelDrie voertuigen betrokken bij botsing binnenstad Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier