Vrouw lichtgewond bij onduidelijk verkeersongeval in Scheldestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vandaag tegen de avond medisch onderzocht na een verkeersongevalletje in de Scheldestraat.

Om 17.25 uur werd een verkeersongeval met letsel gemeld, de politie trof bij aankomst tussen de Paul Krugerstraat en de Singel een witte personenwagen aan. Daarin zat een jonge vrouw achter het stuur die wachtte op medische hulp. De autobestuurder had plaatsgenomen op de bijrijdersstoel.

- Advertentie -

De auto was licht beschadigd aan de achterzijde. Er zou iets plaats hebben gevonden op/bij de kruising van de Scheldestraat en de Paul Krugerstraat, maar een mogelijk tweede betrokken voertuig ontbrak toen de politie aankwam.

Een politiewoordvoerder meldt desgevraagd op dit moment geen informatie te hebben.

De gewonde vrouw is kortstondig onderzocht in de ambulance. Daarna heeft de autobestuurder haar weggebracht. Meer details volgen zodra bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht assisteert medisch personeel bij vervoer gewonde vrouw
Volgend artikelAuto die parkeervak verlaat oorzaak van ongeval Scheldestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).