© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een hardloopster is vanavond gewond afgevoerd nadat ze aangereden werd bij het oversteken van de Burgemeester Van Woelderenlaan.

De vrouw droeg reflecterende kleding en rende over de Sloeweg in de richting van het Nollebos. Bij het oversteken van de Burgemeester Van Woelderenlaan, op de rotonde, werd ze aangereden door een personenwagen die juist de rotonde verliet en naar de President Rooseveltlaan zou gaan. De wat oudere bestuurster was geschokt.

Een toevallig passerende medewerker van de brandweer verleende samen met getuigen eerste hulp. Het slachtoffer zat op het wegdek en kreeg een isolatiedeken. Ze kon even later zelf de toegesnelde ambulance betreden maar werd toch met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie tekende verklaringen op van een getuige en van de autobestuurster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in