Overstekende hardloopster aangereden bij Nollebos

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een hardloopster is vanavond gewond afgevoerd nadat ze aangereden werd bij het oversteken van de Burgemeester Van Woelderenlaan.

De vrouw droeg reflecterende kleding en rende over de Sloeweg in de richting van het Nollebos. Bij het oversteken van de Burgemeester Van Woelderenlaan, op de rotonde, werd ze aangereden door een personenwagen die juist de rotonde verliet en naar de President Rooseveltlaan zou gaan. De wat oudere bestuurster was geschokt.

- Advertentie -

Een toevallig passerende medewerker van de brandweer verleende samen met getuigen eerste hulp. Het slachtoffer zat op het wegdek en kreeg een isolatiedeken. Ze kon even later zelf de toegesnelde ambulance betreden maar werd toch met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie tekende verklaringen op van een getuige en van de autobestuurster.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer naar Badhuisstraat voor melding brandje in garage
Volgend artikelPolitie doet onderzoek naar overlijden man in flatwoning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).