Persoon gewond bij steekpartij in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is een man gewond geraakt bij een steekpartij in Vlissingen. Er is niemand aangehouden.

Omstreeks 07.40 uur kreeg de politie een melding dat er een steekpartij in Vlissingen had plaatsgevonden. Het slachtoffer, een 26-jarige man raakte hierbij gewond. Hij is te voet naar een woning van een familielid gelopen in de Paulus Potterlaan. In de woning werden de hulpdiensten verwittigd, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, bleek de man echter niet ernstig gewond te zijn geraakt. De opgeroepen traumahelikopter is dan ook niet meer ingezet.

Volgens een woordvoerder van de politie is er niemand aangehouden, maar start de politie wel met een onderzoek. Het is niet duidelijk waar de steekpartij plaatsvond.

- Advertentie -
Vorig artikelMan bedreigt publiek met mes, politie verricht aanhouding
Volgend artikelMan probeert af te rekenen met vals biljet bij tankstation Sloeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.