Persoon aangehouden na steekincident op straat in Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – De politie heeft vanavond een persoon aangehouden na een ruzie op straat in Oost-Souburg waarbij iemand gestoken werd.

De ruzie vond even na 19.00 uur plaats in de Roerstraat. Volgens de politie waren de verdachte en het slachtoffer bekenden van elkaar. Het zou gaan om een conflict in de relationele sfeer. Het slachtoffer werd geraakt met een mes, maar behoefde geen medische zorg.

Bij aankomst van de politie was de verdachte niet langer aanwezig. Hij of zij kon elders worden aangehouden.

Update – De politiewoordvoerder neemt eerder verstrekte informatie terug na een misverstand, de melding kwam uit de Roerstraat in Oost-Souburg, maar de steekpartij vond plaats in Bossenburgh. Een man (33) uit Vlissingen probeerde daar vermoedelijk een man (28) uit Oost-Souburg te steken tijdens een schermutseling. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De verdachte sloeg op de vlucht en kon rond 20.05 uur gearresteerd worden in de straat Batenburg. Hij is naar het politiecellencomplex gebracht.

Vorig artikelBestuurder die jongetje (3) aanreed had sporen van THC in speeksel
Volgend artikelAuto uitgebrand op Schuitvaartgracht, veel rookontwikkeling
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier