Vrouw (26) geeft poging tot brandstichting toe na lange ruzie

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrouw die gisteravond aangehouden werd in het Middengebied, heeft toegegeven dat ze probeerde een auto in brand te steken.

Volgens een politiewoordvoerster kwamen er gisteravond herhaalde meldingen binnen over ruzie in de Adriaen van de Vennestraat en moesten agenten telkens de gemoederen sussen. Rond 23.00 uur was het opnieuw raak. Nu zou er zelfs een personenwagen in brand staan.

- Advertentie -

Bij aankomst van politie en brandweer had een buurtbewoner het vuurtje al gedoofd met een poederblusser. Een 26-jarige vrouw uit Vlissingen gaf meteen toe dat ze geprobeerd had de auto in brand te steken. Ze werd overgebracht naar het politiecellencomplex.

Onbekend is nog of de eigenaar van de wagen aangifte doet.

Zie ook:
https://www.https://www.112vlissingen-souburg.nl2019/06/24/20654/vrouw-in-de-boeien-na-autobrandje-in-middenwijk/ (24 juni 2019)

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw in de boeien geslagen na autobrandje in Middengebied
Volgend artikelMeer blauw op straat in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).