File op boulevard na spoedmelding in wooncomplex

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een ambulance heeft vanmiddag gezorgd voor een file op de boulevard, ongeduldige autorijders probeerden het voertuig te omzeilen.

Ambulance 124 was om 15.16 uur opgeroepen voor een medisch spoedgeval in een flat aan de Boulevard Bankert. Al snel ontstond een file vanaf snackbar Fredsons tot aan het Wooldhuis. Terwijl het slachtoffer in haar woning behandeld werd, probeerden de automobilisten de geparkeerde ambulance voorbij te rijden. Velgen en banden kregen het zwaar te verduren. Een chauffeur die uitgestapt was, regelde het verkeer, hij werd bekritiseerd door een bewoonster vanaf haar balkon (“Heb gewoon een beetje geduld!”)

- ADVERTENTIE -

Om 15.53 uur vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Daarna was de file snel opgelost. Ook de Zonnetrein kon verder.

Vanavond tegen 19.00 uur kwam een fietsster eenzijdig ten val op de hoek van de Badhuisstraat en de Coosje Buskenstraat. Ze brak waarschijnlijk haar sleutelbeen. Een voorbijfietsende jonge vrouw bood eerste hulp en belde 112, daarna kwam een motoragent ter plekke, medewerkers van Domino’s Pizza stelden een stoel beschikbaar.

Het slachtoffer werd zonder spoed met ambulance 129 naar het ziekenhuis vervoerd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!