Vrouw uit auto getrokken en mishandeld op parkeerplaats bij supermarkt

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een man en een vrouw die zondagmiddag getuigen zijn geweest van een mishandeling van een vrouw bij de Lidl in Vlissingen.

Vanmiddag om 13.10 uur werd op het parkeerterrein van de Lidl aan de Mercuriusweg in Vlissingen een vrouw uit een auto getrokken en mishandeld. Die mishandeling is gezien door een man en een vrouw die voorbij liepen en de verdachte aangesproken hebben op zijn gedrag.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer deed aangifte van de mishandeling en de politie doet onderzoek. Daarom wil de politie deze getuigen graag spreken. “Bent of kent u een getuige van deze mishandeling, dan komen wij graag in contact met u. U kunt ons bellen op 0900-8844.”

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!