Boete voor bromfietsers op Boulevard, voetgangers en fietsers gedoogd

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het afsluiten van de boulevard (zie link onderaan) heeft al snel geleid tot boetes voor bestuurders van scooters en andere bromfietsen.

Kort na de afsluiting werden ook wandelaars en fietsers geweerd. Op dit moment lopen of fietsen enkele tientallen mensen in de buurt van Pier 7, kennelijk zijn de regels versoepeld, of werden ze aanvankelijk te streng gehandhaafd.

- Advertentie -

Rond 19.00 uur kregen een scooterbestuurder en een bromfietsberijder ieder een bekeuring op de Boulevard Bankert (foto). Het verbod geldt voor alle boulevards en duurt zeker tot dinsdag. Het lijkt dus alleen om gemotoriseerd verkeer te gaan. Politie en Handhaving patrouilleren.

Om half negen werd nog een scooterrijder beboet ter hoogte van het voormalige hotel Britannia.

Zie ook:
Boulevard volledig dicht, ook voor voetgangers (8 april 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelBoulevard volledig dicht, ook voor voetgangers
Volgend artikelAuto opgeblazen door zwaar vuurwerk in Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).