Man crasht met scooter zonder kenteken en vlucht

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Bloemenlaan heeft de politie vanavond een man achtervolgd die met zijn scooter tegen een geparkeerde auto was gereden. De man wist rennend te ontkomen.

Rond kwart over acht reed de scooterbestuurder de Bloemenlaan op vanaf de President Rooseveltlaan, in de richting van de Hercules Segherslaan. Hij ontweek nipt een geparkeerde auto maar bij de tweede ging het mis. De eigenaar van de tweede auto hoorde vanuit zijn flatwoning een klap en zag meteen wat er beneden gebeurde.

- Advertentie -

Een motoragent was als eerste ter plaatse. Hij zou de brokkenpiloot, die rennend de President Rooseveltlaan overstak, nog hebben achtervolgd. In ieder geval zochten twee motoragenten en een team van de marechaussee de omgeving af, voor zover bekend zonder succes. De groene scooter had op het moment van aantreffen geen kentekenplaten. De schade aan beide voertuigen was gering.

De politie heeft de scooter achter in een bus gezet en weggebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelMinstens zes bekeuringen voor ‘samenscholing’ op glooiing
Volgend artikelMan aangehouden voor afsteken zwaar vuurwerk
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).