Ruzie na botsing op Van Woelderenlaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een botsing op de Burgemeester Van Woelderenlaan is vanmiddag op een ruzie uitgelopen waar zo’n tien personen zich mee bemoeiden.

Rond 15.45 uur wilde de bestuurder van een Opel Tigra rechts afslaan in de richting van de (gesloten) boulevard. Hij werd daarbij naar eigen zeggen afgesneden door een Honda. Een botsing was het gevolg waarna de chauffeurs aan de overzijde van de weg parkeerden. De bestuurder van de Honda Civic had een andere versie: hij zei van achteren te zijn aangereden en daarna ook nog te zijn bedreigd.

- ADVERTENTIE -

Dat laatste was voor de inzittenden van de Honda kennelijk reden om familie en kennissen te bellen. Binnen tien minuten stonden meerdere auto’s langs de Van Woelderenlaan, regende het dreigementen en kwam de Opel-bestuurder in het nauw. Hij belde 112 om te vragen waar de politie bleef. Op het moment dat twee agenten ter plekke arriveerden (foto) was de rust enigszins teruggekeerd.

De kemphanen deden met succes ieder een blaastest. Uiteindelijk werd de Opel geborgen. Niemand raakte gewond.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!