Brandweer haalt gewonde persoon uit flatwoning Aagje Dekenstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een gewonde persoon is vrijdagavond uit een woning aan de Aagje Dekenstraat gehaald via het balkon en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanvankelijk kwam alleen de kleine ziekenwagen ‘rapid responder’ ter plekke, even later ook de ambulance (123) en toen was de brandweer al gepiept omdat de elektrische brancard van de 123 niet in de lift past van het flatgebouw op de hoek van de Aagje Dekenstraat en de Walstraat. Het slachtoffer moest derhalve via het balkon naar beneden worden gebracht, naar de ambulance, met hulp van de brandweer.

- ADVERTENTIE -

Kort daarop stonden een ambulance en twee politiebussen op het Bellamypark. Een gewonde is weggebracht, nadere details zijn niet bekendgemaakt.

Donderdagmiddag werd een noodsituatie gemeld inclusief taumahelikopterinzet aan de Boulevard Evertsen (foto onder). De helikopter ging onderweg retour, een kind werd per ambulance met spoed naar het het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- ADVERTENTIE -