© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie is gisteravond rond 20.00 uur naar het Baskensburgplein uitgerukt voor een melding van een vechtpartij.

Ter plekke gekomen troffen de agenten slechts een persoon aan, een man met een sporttas die aangaf te zijn mishandeld. Een tweede politie-eenheid zocht meteen eventuele betrokkenen in de omgeving van de Irislaan. Agenten met een burgerwagen namen gegevens op van een vrouw op de hoek van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan, maar onduidelijk is of dat iets met de vechtpartij te maken had.

De man raakte lichtgewond en werd met een politiewagen naar de Huisartsenpost gebracht. Op het Baskensburgplein kwam nog wel een ambulance. Die kon al snel retour. Volgens een woordvoerder laat de politie de zaak verder rusten omdat het slachtoffer (vooralsnog) geen aangifte wenst te doen en geen zwaar letsel opliep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier