Autobestuurder spoorloos na botsing met scooter op Bloemenlaan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een autobestuurder is gisteravond doorgereden nadat hij in botsing kwam met een scooter in het Middengebied, kort daarop heeft de politie enkele straten verderop een personenwagen in beslag genomen.

Even voor 22.00 uur botste de auto tegen een scooter op de kruising van de Bloemenlaan en de Vincent van Goghlaan, bij de snackbar. Op de scooter zaten twee vrouwen. Tenminste een van hen werd behandeld, niemand hoefde naar het ziekenhuis.

- ADVERTENTIE -

De autobestuurder verliet de plaats van het ongeval. Volgens een politiewoordvoerster waren er geen personen die een kenteken hadden genoteerd of iets anders konden beschrijven. Toch vonden agenten binnen korte tijd een personenwagen op de Adriaen Coortelaan, voor de campus, die vermoedelijk betrokken was (foto).

De auto werd in beslag genomen en weggetakeld. Niemand is aangehouden, het onderzoek loopt.

- ADVERTENTIE -